Bejelentkezés

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Hírlevél

Jelenleg nincs elérheto lista.

Gyorskérdés!!!

Email:
Tárgy
Üzenet:
Hány szemünk van?
2014. január 20., hétfő 11:05

Januári munkáink

Írta: 

Munkatársaink az elmúlt hetekben az ilyenkor szokásos téli feladatokat végezték, de a rendkívül enyhe időjárás néhány olyan munka elvégzését is lehetővé tette számunkra, amely inkább a tavaszi időszakra jellemző.

 

Kollégáink a műhelyben felújították a nyári szezon kezdetére az Élményfürdőben található napozóágyakat. Vízkereszt után lebontásra kerültek karácsonyi díszfényeink is. A jó időnek köszönhetően folyamatosan tudjuk söpörni, szedni a levelest azokon a közterületeken is, amelyek az ősz végén elmaradtak, illetve amit egyébként csak tavasszal szoktunk megcsinálni. Munkatársaink már másfél hete dolgoznak annak a csapadékvíz-elvezető ároknak a pucolásán, amely a záportározótól vezet a 7-es főút alatt le a Balatonhoz. Sajnos sok bosszúságot és fejtörést okoz helyenként a takarítás. Az évek alatt felgyülemlett hordalék, és különböző méretű beton darabok szinte teljesen eltömítették már az átfolyót, így különböző "praktikákat" kellett bevetniük, hogy ki tudják pucolni a szemetet. 

Túl vagyunk az idei év első rendezvényén is, amelyen szintén hathatós segítséget nyújtottunk az iskola tornacsarnokának berendezésében.Közben gépfelújításaink is elkészültek. Iseki és horvát kistraktorunk esett át komolyabb felújításon. Előbbinek első hajtóműveit újították fel kollégáink, illetve hótolólapot is kapott. Utóbbin pedig kuplung bowdent és önindítót is cseréltek.

Összességében elmondható tehát, hogy felkészülten várjuk a telet, bár egyenlőre időjárásunk inkább tavaszt idéző.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
Utoljára frissítve: 2014. január 21., kedd 16:47
top