Bejelentkezés

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírlevél

Jelenleg nincs elérheto lista.

Gyorskérdés!!!

Email:
Tárgy
Üzenet:
Hány szemünk van?
2014. augusztus 21., csütörtök 14:59

Nyári munkáink

Írta: 

Társaságunk a nyári időszakban sem unatkozott. Mint ilyenkor az már megszokott a település összes rendezvényén aktív szerepet vállaltunk, a rendezvénysátor vagy éppen a színpad felállításával, különböző eszközök biztosításával. Emellett természetesen napi feladataink sem maradhattak el. Bár rögtön hozzá kell tennünk, hogy az idei nyár szeszélyessége és csapadékossága, bizony nem egyszer megtréfált bennünket.

A folyamatos esőzés miatt füves területeinken, szinte hetente vágni kellett a füvet, amely munkaszervezés szempontjából is okozott néha fennakadást. 

Annál is inkább, mert közben egyre-másra jöttek a telefonok  belvízzel telt ingatlanokról, ahol nem egy esetben csak szivattyúzással tudtunk enyhíteni a problémán. A Pósa Lajos utcában elkészült a csapadékvíz elvezető árok is, így remélhetőleg az ott lakóknak már nem kell a kora nyárihoz hasonló "árvíz" élményeket átélniük.

Munkatársaink júliusban elkészítették és át is adtak az őstermelők részére a piac téren két újabb pavilont.

Játszótereinken is felújítottuk az elkopott vagy megrongálódott játszótéri elemeket.

Az őszödi (Vasvári) strandon építettünk egy EU-szabványnak megfelelő homokozót, amelyet az ott nyaralók már régóta vártak.

Sajnos azonban a problémákról is szót kell ejtenünk, mivel azok is akadtak szép számmal a nyár során. Élményfürdőnkben nem egyszer kellett a szivattyúkat javíttatnunk, valamint a nagy csúszdát is újra kellett fóliáztatnunk.

Ha ez nem lenne elég, traktorjaink is egymás után mondtak csütörtököt, ami jelentősen megnehezítette a napi munkavégzésünket. Amíg ugyanis a gépek szervízre vártak betervezett munkáink sem tudtak haladni. A közelmúlt legnagyobb "érvágása" MAN teherautónk újbóli meghibásodása volt, amely mind időben mind anyagilag is érezhető volt. 

Összességében bizony nem olyan nyarat tudhatunk magunk mögött, amilyet szerettünk volna (legalábbis időjárás tekintetében) munkatársaink azonban mégis a lehetőségekhez mérten maximálisan helytálltak, sokszor nem kevés túlórát is vállalva, hogy a betervezett feladatok elkészüljenek, atelepülés tiszta, rendezett képet mutasson az ideérkezőknek és a helyieknek egyaránt.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
Utoljára frissítve: 2014. augusztus 25., hétfő 07:34
top