Bejelentkezés

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírlevél

Jelenleg nincs elérheto lista.

Gyorskérdés!!!

Email:
Tárgy
Üzenet:
Hány szemünk van?
2014. december 16., kedd 09:08

Közeledik az év vége, lassan idei munkáink végére érünk

Írta: 

Társaságunk az elmúlt időszakban szokásos őszi-téli munkálatait végezte. Kezdve az Élményfürdő téliesítésével, befolyó árkok tisztításával, lombsepréssel és folytatva a vízi lejárók kiszedésével, uszadék gyűjtéssel, utak kátyúzásával, murvázásával egészen a karácsonyi díszvilágítás kihelyezéséig, illetve a település karácsonyfájának felállításáig a Malom előtti téren. A fáért külön köszönetet szeretnénk mondani felajánlójának, Boi Gyulának.

Sajnos a különösen csapadékos időjárás a téli hónapokban is folytatódni látszik, ami sok esetben megnehezíti napi feladataink elvégzését.

Advent első vasárnapjára feldíszítettük az Állomás téren lévő szökőkutat is - Takács Renáta irányításával - csakúgy, mint településünk oszlopaira is kikerültek a díszfények.

Autóink, traktorjaink téli felkészítése is megtörtént. Sikerrel műszakizott Toyota kisteherautónk, illetve MTZ traktorunk is, az önkormányzat pótkocsijával egyetemben.

December 12-én ugyancsak sikeresen vizsgázott MAN teherautónk is, így műszakilag megfelelő gépjármű parkkal várhatjuk a téli havazást. Telephelyünkön megfelelő mennyiségű útszóró só is rendelkezésre áll, ha esetlegesen csúszóssá válnának útjaink.

Decemberben munkatársaink megtisztították a Bagódomb Kemping kerítése melletti területet, a Caterpillar pedig elrendezte, csinosította a területet.

Az időjárás kedvezett tél előtti munkáink befejezéséhez is. Sikerült „levéltelenítenünk” a Bagolyvár utca, Árnyas fasor, Petőfi, Kossuth, Mártírok utcákat, illetve a Kertmozi teljes területét is. A Rózsapark, illetve a foci pálya előtti terület is szinte levélmentessé vált, csakúgy, mint az Élményfürdő előtti parkoló.

Munkatársaink a Képviselő Testület döntésének értelmében, a műfüves focipálya területét, kerítéssel határolják körbe, megóvva ezzel a sportlétesítmény épségét.

El kell mondanunk azt is, hogy állandó munkatáraink mellett, a vízügyi munkaprogram dolgozói 9 fővel, illetve az önkormányzat által foglalkoztatott közhasznú dolgozók ugyancsak 9 fővel segítik mindennapi munkáink elvégzését.

 

Ezúton is szeretnénk már most felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy a két ünnep között munkatársaink nem dolgoznak. Nyilván az esetleges havazás ez alól kivételt képez, hiszen akkor annyi kollégát mozgósítunk, amennyit csak kell, az utak megtisztításához, a síkosság mentesítéshez. De ha az időjárás a mostanihoz lesz hasonló, akkor mindenki éves rendes szabadságát tölti.

Az ünnepek előtt irodánk nyitva tartása is változik:

 

 

December 22-én 7-15 óráig

December 23-án 7-12 óráig tartunk nyitva.

 

A két ünnep között irodánk sem lesz nyitva.

Ugyanakkor természetesen ügyeleti telefonszám hívható lesz, például temetkezési ügyekben:

06-30/475-9712

 

 

Ezúton is szeretnénk minden kedves partnerünknek, a település lakóinak, az üdülőtulajdonosoknak,

 

Békés karácsonyi ünnepeket és Boldog új esztendőt kívánni!

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
Utoljára frissítve: 2014. december 16., kedd 09:18
top