Bejelentkezés

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Hírlevél

Jelenleg nincs elérheto lista.

Gyorskérdés!!!

Email:
Tárgy
Üzenet:
Hány szemünk van?
2015. július 14., kedd 13:12

Megkezdődtek a rongálások

Írta: 

Sajnos úgy tűnik, az idei szezont sem ússzuk meg rongálások nélkül.

Munkatársaink a mellékelt fotókat tegnap készítették a Vígadó épület és a vasúti aluljáró közötti téren, ahol két éve ültettünk fiatal facsemetéket.

A hétvégén valakinek vagy valakiknek útjában állt a fiatal fa, amely már begyökeresedett és szépen növekedett. Gyakorlatilag kettétörték a tartókaróval együtt. Ugyanitt az autók behajtását korlátozó láncot is kiszedték, tegnap állítottuk helyre.

 

Bár minden évben szembesülünk a rongálásokkal mégsem tudjuk megszokni. Egyszerűen érthetetlenül állunk az emberi vandalizmussal szemben. Elszomorító, hogy a közösség pénzén vásárolt és ültetett növényeket egyesek ennyire nem tisztelik. Persze nem csak a növényekkel van ez így. Említhetnénk a felborogtatott, letört köztéri hulladékgyűjtő edényeket, az összefirkált strandi táblákat, a köztéri padok kitört ülőkéit.

 

Nem is beszélve a szanaszét dobált szemétről. Meglévő 6 Zöld Pontunk folyamatosan tele van kommunális hulladékkal vagy éppen lommal. Hol egy WC-csésze, hol műanyag székek, hol megunt játékok vannak a zöld közé rejtve. A zöld nyesedéket a kényelmesebbek műanyag zsákban viszik el a Zöld Pontig és mint akik jól végezték dolgukat, úgy is hagyják ott, a neylonnal együtt. Ez persze a zöld nyesedéket szállító vállalkozónak vagy éppen kollégáinknak plusz idő és energia, hiszen a zöldlerakóba csak zöldhulladék szállítható.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
Utoljára frissítve: 2015. július 14., kedd 13:58
top