Bejelentkezés

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírlevél

Jelenleg nincs elérheto lista.

Gyorskérdés!!!

Email:
Tárgy
Üzenet:
Hány szemünk van?
2013. szeptember 09., hétfő 13:38

Bezártuk az Élményfürdőt,felkészültünk az őszi munkáinkra

Írta: 

Társaságunk minden szempontból sikeres szezont tudhat magáénak. A nyár folyamán az összes szemesi rendezvényen hathatós segítséget nyújtottunk, úgy az előkészületekben, mint a lebonyolítás technikai, háttér munkálataiban. Emellett végeztük napi feladatainkat is, úgy mint szemétszedés, közterületek, parkok sövény- és fűnyírása. Az előzetes számolások szerint viszonylag jól teljesített az élményfürdő is. 

Munkatársaink-kiegészülve a vízügyi program dolgozóival, illetve a közhasznú foglalkoztatottakkal-mindent megtettek azért, hogy az ideérkező vendégek rendezett, tiszta környezetben pihenhessenek.

A szezon lezárultával sem pihennek kollégáink, legalábbis nem mindenki. A szabadságokat, ugyanis el kezdtük kiadni, de elindultak szokásos őszi munkáink is. Az élményfürdőt például már majdnem 100%-ban téliesítettük. Itt kell megjegyeznünk, hogy a nagy csúszda újrafóliázására árajánlatot kellett kérnünk, mert sajnos a nyár folyamán ismét voltak vele problémák. Ugyanakkor az mindenképpen örömteli, és sikerként könyvelhető el, hogy a szakhatóságok és felügyeleti szervek az idén sem találtak az ellenőrzések során nálunk semmilyen szabálytalanságot.

Az iskola melletti terület rendbetétele, területrendezése is folyamatosan zajlik. 

Az esőzések beköszöntére megtisztítottuk befolyóárkainkat is.

A vízügyi program dolgozói jelenleg két csoportban tanfolyamra járnak. Egyik részük kisgépkezelői, másik részük pedig gátőri tanfolyamra jár. Sőt a kisgépkezelők már sikeres elméleti vizsgát is tettek.

A héten, ha az idő engedi, betakarításra kerül az önkormányzat által bérelt területen elvetett krumpli is.

Telephelyünkön elkezdődött egy új garázs, pontosabban egy gépkocsi beálló kialakítása is, az iroda keleti oldalánál.

Elbontottuk az információs pavilont is a 7-es főút mentén, mivel az önkormányzat pályázati pénzt nyert egy új, korszerűbb infomációs pavilon építésére.

A nemsokára átadásra kerülő Reich Emlékmű előkészületeiből is kivettük a részünket.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
Utoljára frissítve: 2013. szeptember 09., hétfő 14:38
top