Bejelentkezés

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Hírlevél

Jelenleg nincs elérheto lista.

Gyorskérdés!!!

Email:
Tárgy
Üzenet:
Hány szemünk van?
2013. december 18., szerda 14:44

Felkészültünk a télre

Írta: 

Az elmúlt két hónapban munkatársaink összegyűjtötték, elhordták, illetve ahol lehetett elégették az őszi lombhullásból visszamaradt levélkupacokat. A munka folyamatosságát nehezítette, hogy a szokatlanul enyhe idő miatt a lombhullás egy időre megállt, így nem sikerült egyszerre megoldani a problémát.

MTZ traktorunk és MAN teherautónk folyamatosan munkálkodott az iskola melletti záportározó környékének rendbetételén, a föld elhordásán.Ugyanakkor a hónap elején a MAN-t műszaki vizsgára kellett küldenünk, így két hétig nem tudtunk vele számolni.

A víztelenítésekkel is végeztünk, takaróponyva került a nemrégiben átadott Reich- emlékműre is a téli időszakra.

A település díszvilágításával is időre elkészültünk, sőt két új elemmel is gazdagodott községünk karácsonyi világítása. A település két végén található  nádfedeles üdvözlő táblák is karácsonyi díszbe öltöztek. A település fenyőfáját az idén Hartmann Győzőtől kaptuk, amelyet ezúton is köszönünk!

A hűvösebb idő beköszöntével megszaporodtak a segélyfa kiszálllítások is. Ezidáig összesen csaknem 60 köbméternyi fát vittünk ki a rászorulóknak.

Társaságunk is felkészült a télre, minden gépjárművünk felkészülten várja az esetleges havazást. MTZ traktorunk és MAN teherautónk, valamint kisebb traktorjaink hótolólapja  is új gumit kapott, valamint a telephelyünkön van az őtszóró só, a homok, illetve a síkosságmentesítő anyagok is. Itt szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét, hogy a téli hóeltakarítás és síkosság mentesítés a helyi rendelet értelmében az ingatlantulajdonosokat aqrra köterlezi, hogy az ingatlanjuk előtti járdát, illetve az út felét tisztán tartsák.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
top