Bejelentkezés

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Hírlevél

Jelenleg nincs elérheto lista.

Gyorskérdés!!!

Email:
Tárgy
Üzenet:
Hány szemünk van?
2014. március 12., szerda 15:18

Tavasz a kertek alatt

Írta: 

A közelmúltban kollégáink már megkezdték a tavaszra való felkészülést.

Szépkilátó sétányon még az ősszel elmaradt lombseprések is lassan a végéhez érnek.

A tavaszias idő beköszöntével főleg a hétvégeken már megtelnek Zöld Pontjaink is, hiszen megkezdődtek a fametszések, lombseprések, fűnyírások, sövény nyírások. Természetesen MAN teherautónk folyamatosan szállítja el a lerakókból a felhalmozódott nyesedékeket. Azonban itt szeretnénk újra felhívni a lakosság és az üdülőtulajdonosok figyelmét arra, hogy a Zöld Pontokat rendeltetésszerűen használják és csak zöldhulladékot helyezzenek el! A háztartási kommunális hulladék, illetve a feleslegessé vált lomok "véletlenszerű" elhelyezése nem csak nem korrekt viselkedés, de ugyanakkor rengeteg plusz munkát is jelent kollégáinknak.

Csapatunk több tagja, már jó ideje a tavalyi évhez hasonlóan a téli segélyfák összegyűjtését végzi, amelyet az önkormányzat és a SEFAG Zrt megállapodása nyomán egy kijelölt erdőterületről fogunk a közeljövőben beszállítani.

Ezzel kapcsolatos telephely bővítésünk is, amellyel a héten végeztek kollégáink, annak érdekében, hogy a beszállított fát rendesen el lehessen helyezni.

A szeles időjárás, a vízszint emelkedése a partra sodort nem kevés uszadékot is, melyenk eltakarítását munkatársaink szintén folyamatosan végzik.

Időközben pótoltuk a Szedres és a 7-es főút kereszteződéséből ellopott tükröt is, amely a járdán közlekedő gyalogosoknak és bicikliseknek, valamint az autósoknak nyújtott segítséget abban, hogy jobban lássák egymást, megelőzve ezzel baleseteket.

Folyamatosan segítjük a munkát a záportározó földmunkáinál is.

A hét második felében pedig megkezdjük a felkészülést nemzeti ünnepünkre. A központi emlékhelyeket takarítjuk, az ágyásokat gyomtalanítottuk és pénteken kihelyezésre kerülnek a nemzeti zászlók is.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
Utoljára frissítve: 2014. március 12., szerda 15:50
top